Dorps BBQ 2019

Het was een groot succes en we zijn al weer aan het nadenken over een vervolgeditie.
Met een opkomst van ruim 130 inwoners, De Banjoman en een ballonnenclown was het een gezellig feest.

Aldus Henk van’t Goor een van de initiatiefnemers van deze dorps BBQ


De aanleiding van  de Dorps BBQ was het 40-jarige jubileum van het buurthuis en de BGN, Ook werden Rita van de Wetering en Alie Nagelhout in het zonnetje gezet voor een 15-jarig en 34 jarig jubileum in dienst van het Noorderhuukien.
Wethouder Liesbeth Vos en Ben Engberts als afgevaardigde van Gemeente Oldebroek hebben een bloemetje en waardebonnen overhandigd en de dames bedankt voor de jaren inzet voor het buurthuis.

De organisatie was in handen van Henk van’t Goor, Henk van Ommen, Anton Boeve, Jan van Ommen, Erik Jan Roersma en Mascha van Ommen en kijken terug naar een zeer geslaagde editie en er word al gespeculeerd over een terugkerend evenement.
Voor de kinderen was er een groot springkussen neergezet en ook was er een Clown aanwezig die voor de kinderen de leukste creaties maakte van ballonnen, de Muzikale omlijsting werd gedaan door de Banjoman die met zijn paard tussen het publiek door liep en gezellige meezingers ten gehore bracht.

Als heerlijke afsluiter van de BBQ werden de Noorders door Gemeente Oldebroek getrakteerd op Strijkert ijs, deze werd uitgeserveerd door wethouder Liesbeth Vos en haar man Jaap Vos, de feestvreugde ging nog door tot in de late uurtjes.

We kijken terug naar een geslaagd feest en een mooie afsluiter van de vakantie.