Buurthuis ‘t Noorderhuukien

Het Buurthuis is gebouwd in 1979 en is niet meer weg te denken in het dorp Noordeinde, ‘t Noorderhuukien is de spil binnen het verenigingsleven en wordt ook regelmatig gebruikt als uitwijkmogelijkheid voor de basisschool, vergaderlocatie voor gemeente  en overheidsinstellingen en informatiecentrum, zoals de aanleg van de bypass en de ontwikkeling van het haventje Noordeinde.

‘t Noorderhuukien word beheert daar Rita van de Wetering, Alie Nagelhout en Heidi van Ommen en samen met een groep vrijwilligers zorgen ze voor het onderkomen van de vele verenigingen en de vele evenementen welke in Noordeinde worden georganiseerd.

Ook bieden ze de mogelijkheid om een verjaardag, jubileum, trouw of rouw in het buurthuis te houden en is hiervoor ook de perfecte locatie.

In samenwerking met Belangengemeenschap Noordeinde, gemeente Oldebroek en diverse fondsen is het buurthuis in 2010 van binnen middels Pimp up Plan 2010 volledig onder handen genomen en heeft het buurthuis een gezellige en moderne uitstraling gekregen, ook de keuken is volledig onder handen genomen en kan het buurthuis weer jaren mee.

”Wij hebben dit jaar ook oud Hollandse spellen aangeschaft van het dorpsbudget 2019 wat door gemeente Oldebroek beschikbaar is gesteld en deze spellen vallen goed in de smaak bij jong en oud” aldus Rita van de Wetering beheerster van het Dorpshuis.

Het buurthuis speelt een belangrijke rol in het dorpsleven van Noordeinde en is niet meer weg te denken.

Contactgegevens:

buurthuis telefoonnummer 0525-621673

Info en reservering telefoonnummer 0525-621506

E-mail – Noorderhuukien@noorders.nl