Club klein maar dapper

&#x;&#x;

Club klein maar dapper

Klein maar dapper is een club voor alle kinderen van de basisschool die een keer per maand op de woensdagmiddag na schooltijd verschillende activiteiten organiseren in buurthuis ‘t Noorderhuukien. Ook organiseren zij jaarlijks voor alle kinderen het traditionele paaseieren zoeken in het dorp.

Klein maar dapper bestaat inmiddels al heel wat jaren en is een initiatief geweest van Engeltje van de Brink en joke Faber om tijdens de wintermaanden de jeugd op de vrije woensdagmiddag te vermaken en lekker samen te knutselen. In de begin jaren werd de club georganiseerd in de kelder van de schoolmeesters woning naast het oude schooltje in Noordeinde en na het openen van dorpshuis ‘t Noorderhuukien in het clubgebouw van het dorpshuis.

‘’Er wordt altijd gezellig geknutseld door de kinderen en we zoeken elke keer een leuk thema wat bij de maand van toepassing is’’ aldus Miranda Souman bestuurslid van Klein maar dapper. De onder,- en bovenbouw werken ieders aan een aparte opdracht.

Vanaf 18 september begint het nieuwe seizoen en we hebben weer leuke middagen ingepland, houd daarom de dorpsagenda goed in de gaten.

‘’Er wordt altijd gezellig geknutseld door de kinderen en we zoeken elke keer een leuk thema wat bij de maand van toepassing is’’ aldus Miranda Souman bestuurslid van Klein maar dapper
&#x;&#x;

De Clubleiding

Miranda Reinders
Clubleiding
Marloes de Vries
Clubleiding
&#x;&#x;

Laatste nieuwtjes