Noorders genieten

&#x;&#x;

Noorders genieten

Noorders genieten is geen nieuw initiatief in Noordeinde, maar de opvolging van het Noorders restaurant.

Veel mensen kennen vast nog wel het Noorders restaurant, een leuk initiatief van een groep Noorders  ontstaan na het Pimp-up-Plan Noorderhuukien en jaren lang een groot succes.
Een enthousiaste groep mensen organiseerde meerdere keren per jaar een gezellige avond waar veel dorpelingen aan hebben deelgenomen en menig gezellige avonden hebben genoten van de vele culinaire hoogstandjes en aansluitend gezellige avonden welke hierop volgden.
Na veel succesvolle jaren is er helaas een einde gekomen aan het Noorders restaurant en word het initiatief weer opgepakt om in een heerlijke ongedwongen sfeer te genieten van een heerlijk menu en eens weer in gesprek te komen met elkaar in het buurthuis.

De initiatiefnemers zijn Henk van’t Goor en Wilfred van Ommen in het dagelijkse leven actief in de bouw en groothandel maar in hun  vrije tijd zijn ze graag bezig om heerlijk achter de barbecue of steenoven de heerlijkste gerechten klaar te maken.
Deze heerlijke gerechten willen ze graag delen met alle dorpelingen en nodigen jou dan ook graag uit, 25 januari 2020 aanvang vanaf 18:00 uur.

&#x;&#x;

Wat gaan we doen ?

Wij gaan in 3 thema’s een heerlijke 4-gangen menu samenstellen zodat er voor iedereen wel een thema is op eigen smaak.

De thema’s zullen zijn Hollandse pot, Wild en lokaal en BBQ sensatie elk thema met zijn eigen producten en uitstraling en de ingrediënten worden bij lokale ondernemers ingekocht.

Inschrijven kan ook uitsluitend op thema en naast wie je aan tafel komt te zitten zal een verassing zijn tot op de avond zelf.

Kortom het word een gezellige avond vol verassingen.

&#x;&#x;

Wil je er ook bij zijn ?

Wil jij ook graag deelnemen ? meld je dan snel aan want we hebben een beperkt aantal plaatsen.
Wil je verzekerd zijn van een plaatsje meld je dan snel aan, de kosten zijn € 20,00 per volwassene en een kindermenu is  € 7,50.

&#x;&#x;

Aanmelden ?