Nieuws van de zondagschool

Hallo allemaal,

Hier weer even wat nieuwtjes van de zondagschool Noordeinde.

Helaas kunnen we door het corona geen zondagschool meer houden dit seizoen. Dit betreuren we natuurlijk zeer. Nu gaan we een veldfeestje organiseren voor de zondagschoolkinderen om dit seizoen toch nog samen te kunnen afsluiten. Dan gaan we helaas ook afscheid nemen van Inge Brokkelkamp. Ze heeft jaren leiding gegeven aan de zondagschool . Ze is nadat ze van de zondagschool af was gegaan er altijd nog een beetje bij gebleven. En eigenlijk nooit weg gegaan! Hoe mooi dat God je al vroeg riep om Zijn woord te verkondigen. We wensen jou Gods zegen in de toekomst. 

Nu zijn wij enorm dankbaar dat we een vervanger hebben gevonden voor Inge. Andre Klompmaker gaat ons team versterken! We hopen dat je snel je draai kunt vinden bij ons en het Evangelie gaat doorgeven aan de kinderen. We wensen jou Gods zegen.

Na de zomervakantie hopen we weer te beginnen met het vertellen van de verhalen uit de Bijbel. Laat de kinderen tot Mij komen! Dat is wat Jezus zei. En we hopen doormiddel van de Heilige Geest dat er lichtjes gaan branden in de hartjes van de kinderen. 

Wij wensen u/jou fijne vakantie en 

Gods zegen.

De leiding:

Karin van’t Ende,Inge Brokkelkamp en Miranda Souman

Related Posts

Leave a comment