Zondagschool

&#x;&#x;

De zondagschool

De zondagsschool in Noordeinde is een van de oudste verenigingen en is opgericht vanuit geloofgemeenschap Luctor et Emergo uit Oldebroek in 1918. Elke zondag van tussen 11:30 en 12:30 uur wordt in het buurthuis voor alle kinderen het evangelie verkondigd aan de basisschoolkinderen, samen in een groep gaan de kinderen zingen, bidden, luisteren en knutselen.

Elk jaar op 1e kerstdag organiseert Luctor et Emergo in samenwerking met de zondagsschool 2 traditionele kerstdiensten in ‘t Noorderhuukien, een traditie waar veel Noorders wel een herinneringen aan hebben en veel (oud) Noorders elk jaar traditiegetrouw te vinden zijn. In het buurthuis hangen dan ook prachtige en zeer oude handgemaakte prenten met afbeeldingen zoals de kerststal en de herders in de velden die gemaakt zijn door Hoofdmeester in het oude schooltje dhr. Reinders.

De leiding van de zondag school is op zoek naar versterking die vol overgave de kinderen elke zondag weer kennis laten maken met het evangelie. ‘We willen de kinderen meegeven hoe lief God voor ons is! Hij wil voor ze zorgen’’ aldus Miranda een van de leidsters op de zondag school.

Opgave is niet noodzakelijk dus kom gerust een keer kijken, alle kinderen zijn welkom we beginnen weer vanaf 6 oktober.

We willen de kinderen meegeven hoe lief God voor ons is! Hij wil voor ze zorgen

&#x;&#x;

De Zondagschool leiding

Miranda Souman
Zondagschool leiding
Karin van 't Ende
Zondagschool leiding
Inge Brokkelkamp
Zondagschool leiding
Jij ?
Meld je nu aan
&#x;&#x;

Laatste nieuwtjes